e-commerce Venda Rural


Molts són els factors importants en l’èxit d’un projecte e-commerce, però la experiència en destaca dos com a determinants: Disposar d’un catàleg de productes el més ampli possible i assolir el nivell de tràfic suficient.
Els propietaris de negocis de turisme rural molt a sovint són productors d’articles de qualitat en determinats àmbits, però el breu catàleg que tenen i el cost que comporta no els fa atractiva la creació d’una botiga online.
Per altra banda, les cases de turisme rural son establiments que acostumen a tenir un tràfic de visites a les seves webs força regular.

Si aconseguim sumar els productes de tants empresaris de turisme rural com sigui possible, i aportar tràfic de les seves pròpies webs cap una sola botiga, tindrem els dos factors determinants: varietat i tràfic per un projecte e-commerce viable.

Els propietaris de cases rurals que siguin productors disposaran de la seva pròpia botiga online que els obrirà un nou canal de vendes i a l’hora un nou medi de promoció dels seus allotjaments.

En breu iniciarem contactes a nivell nacional per confeccionar el catàleg!!
No dubteu a contactar si esteu interessats en aquest projecte…

'