Community Management

Dinamització en xarxes socials, posicionament i promoció.

Aquest és un servei pensat específicament per associacions de turisme rural.
Combina l’aprofitament de les possibilitats que ens ofereixen les xarxes, amb les tècniques de gestió de reputació online per millorar posicionament, i les ja tradicionals newsletters.
Els objectius són:

  • Esprémer l’efecte boca-orella en xarxes socials.
  • Rendibilitzar la “oportunitat de la informació”.
  • Millorar el posicionament i la reputació del portal de l’associació.
  • Convertir els seus perfils socials en mitjans de comunicació amb continguts de qualitat i interès.

Com ho fem?

Modifiquem el seu portal per permetre que a les fitxes dels seus establiments aparegui la típica valoració amb estrelles i comentaris, utilitzant la tecnologia anomenada “reach snippets” o “fragments enriquits” que els cercadors valoren molt positivament a l’hora de posicionar i que milloren i destaquen el display en les llistes de cerca. A més d’afegir la possibilitat de “seguir-nos” en xarxes.

Contactem amb les oficines de turisme de tots els municipis representats en l’associació per establir un sistema de comunicació regular en quant a esdeveniments culturals, festius, esportius, etc.

Preparem un calendari anual amb tots els esdeveniments, que utilitzarem per controlar el “timing” de publicació d’esdeveniments en els seus perfils socials, sempre amb l’antelació necessària per permetre que l’oportunitat informativa es converteixi en reserves.

Cada dilluns reclamem als associats informació sobre les ofertes que hi hagin actives als seus establiments per publicar-les en xarxes.

A l’hora li demanem els mails dels darrers hostes que han tingut, als que farem arribar una petició per que ens puguin seguir i també una valoració i  comentari sobre la seva estada, que aprofitarem per publicar en xarxes i en el portal de l’associació.

Amb la base de dades que es vagi creant de clients, s’enviarà amb periodicitat mensual un newsletter amb els propers esdeveniments i les ofertes actives.

Tot plegat es crea un sistema integrat de promoció comercial, de fidelització a la comarca que es representa i de difusió d’informació turística, dirigit a un públic potencial determinat o per l’ús o pel coneixement del producte en el que ja ha mostrat interès.

Quin és el cost d’aquest servei?

Oferim un sistema de quotes decreixents, dons l’esforç inicial és important i decreix ràpidament en un període determinat, amb un mínim de permanència d’un any, per que el resultat d’aquest sistema mai és a curt termini.
Els primers tres mesos la quota és de 350 € i a partir d’aquí la quota es redueix a 175 €
Contacti amb nosaltres per ampliar la informació…

'